Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
500 g bulvių
100 g svogūnų
200 g rūkytos šoninės (su odele)
1 v.š. sutrinto mairūno (Kvapusis mairūnas)
1 morka
1 salieras
1 poras
1 šaukštas aliejaus
druskos
pipirų
4-5 stiklinės sultinio
1 v. š. žalių mairūno lapelių


Gaminimas:
Smulkiai sukapotus svogūnus pakepinti aliejuje, sudėti nuskustas, nuplautas ir kubeliais supjaustytas bulves, valandėlę pakepinti ir perdėti į puodą.
Įmesti rūkytos šoninės odelę bei nuluptas, nuplautas ir kubeliais supjaustytas daržoves, užpilti karštu sultiniu.
Viską užvirinti, suberti mairūną ir ant mažos ugnies virti 30 min.
Išimti odelę, o sriubą ataušinus išmaišyti plaktuvu arba pertrinti per sietelį.
Šoninę smulkiai supjaustyti, paskrudinti keptuvėje, suberti į sriubą.
Galiausiai sriubą pagardinti pagal skonį druska ir pipirais.
Patiekti su skrebučiais (iš bandelės), pabarstytą žaliu mairūnu arba petražolėmis.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2017 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai