Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
vaivorykštinė,
vaivorykstyne avis,
kitas,
trinti anketa,
dovile3,
ok-13,
zerojus,
klimatas,
modernus gyvenimas,
naniferma,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Samprotavimas, paaiskinamoji pastaba del kokio nors ivykio, dokumento, spausdinama periodineje spaudoje, skaitoma per radija ar televizija,
Pilies kambarys, svetaine,
Kosmineje erdveje skriejantis mazu matmenu (nuo keliu mikrometru iki keliu simtu metru) kietasis kunas,
Kuriais metais irengta pirmoji kabelines televizijos sistema,
Korporacija, didziausia duomenu baziu valdymo sistemu gamintoja,
Lapių g., Smiltynų I k., Kauno r. sav.,
Lygumos g., Smiltynų I k., Kauno r. sav.,
Mėtų g., Smiltynų I k., Kauno r. sav.,
Nidos g., Smiltynų I k., Kauno r. sav.,
Pakrantės g., Smiltynų I k., Kauno r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g bulvių 100 g svogūnų 200 g rūkytos šoninės (su odele) 1 v.š. sutrinto mairūno (Kvapusis mairūnas) 1 morka 1 salieras 1 poras 1 šaukštas aliejaus druskos
pipirų 4-5 stiklinės sultinio 1 v. š. žalių mairūno lapelių
Gaminimas: Smulkiai sukapotus svogūnus pakepinti aliejuje, sudėti nuskustas, nuplautas ir kubeliais supjaustytas bulves, valandėlę pakepinti ir perdėti į puodą. Įmesti rūkytos šoninės odelę bei nuluptas,
nuplautas ir kubeliais supjaustytas daržoves, užpilti karštu sultiniu. Viską užvirinti, suberti mairūną ir ant mažos ugnies virti 30 min. Išimti odelę, o sriubą ataušinus išmaišyti plaktuvu arba pertrinti per sietelį. Šoninę smulkiai supjaustyti, paskrudinti keptuvėje, suberti į
sriubą. Galiausiai sriubą pagardinti pagal skonį druska ir pipirais. Patiekti su skrebučiais (iš bandelės), pabarstytą žaliu mairūnu arba petražolėmis.
|
|
|
|
|