Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
okeanija,
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
V. Šopeno g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
V. Žilėno g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Vaduvos g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Vaidagų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Vaidevučio g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 200 g sviesto 250 g avinžirnių miltų 4 valgomi šaukštai kepintų, kapotų lazdyno riešutų 1 arbatiniai šaukšteliai malto cinamono 150 g cukraus pudros
Gaminimas: Sviestą dėjau
į puodą storu dugnu ir ištirpinau ant mažos ugnies. Tada į sviestą sukračiau avinžirnių miltus, gerai išmaišiau ir vis pamaišydama kaitinau 20 min. Subėriau riešutus, cinamoną ir dar tris min pakaitinau. Nukėliau puodą nuo ugnies, subėriau cukraus pudrą i gerai išmaišius palikau kiek atvėsti. Vėliau
masę iškrėčiau ant kepimo popieriumi dengtos skardos ir tolygiai paskirsčiau. Kai visiškai atvėso ir sustingo, supjausčiau stačiakampiais
|
|
|
|
|