Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Gvazdikų Sodų 13-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Gvazdikų Sodų 14-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Gvazdikų Sodų 15-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Gvazdikų Sodų 16-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Gvazdikų Sodų 2-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 5 kiaušiniai 150 g cukraus 1 šaukštelis vanilinio cukraus 150 g miltų 250 g rabarbarų 2 šaukštai cukraus (rabarbarams) 1 žiupsnelis druskos Riebalai (skardai
patepti) Džiūvėsėliai (skardai barstyti)
Gaminimas: Rabarbarus supjaustyti, sumaišti su 2 šaukštais cukraus. Trynius išplakti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Baltymus su žiupsneliu druskos išplakti iki standžių putų. 1/3 baltymų sumaišyti su tryniais, suberti miltus ir
rabarbarus. Atsargiai išmaišyti su likusiais baltymais. Tešlą sukrėsti į riebalais pateptą ir džiūvėsėliais pabarstytą kepimo formą. Pašauti į 180 laipsnių orkaitę ir kepti 30-35 min. Atvėsusį pabarstyti cukraus pudra. Skanau!
|
|
|
|
|