Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
zerojus,
klimatas,
modernus gyvenimas,
naniferma,
kolekcijos,
kriaukliui kolekcija,
nanoferma,
kids competitive,
kaip istrinti anketa,
okeanija@dr.lt,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Cheminis elementas, kurio simbolis "U" [numeris 92],
Cheminis elementas, kurio simbolis "V" [numeris 23],
Cheminis elementas, kurio simbolis "W" [numeris 74],
Cheminis elementas, kurio simbolis "Xe" [numeris 54],
Cheminis elementas, kurio simbolis "Zn" [numeris 30],
Pumpėnų g., Pušaloto mstl., Pasvalio r. sav.,
Savanorių g., Pušaloto mstl., Pasvalio r. sav.,
Smėlio g., Pušaloto mstl., Pasvalio r. sav.,
Stoties g., Pušaloto mstl., Pasvalio r. sav.,
Šulinio g., Pušaloto mstl., Pasvalio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 250 g miltų 125 g sviesto 100 g cukraus pudros 3 kiaušinių tryniai 1 kg obuolių (Obuolys) 50 g razinų 50 g smulkintių lazdyno riešutų 1 šaukštelis cinamono (Cinamonas) malto
imbiero 3 kiaušiniai 150 g cukraus 1 pakelis vanilinio cukraus 50 g miltų 50 g krakmolo 1 šaukštelis kepimo miltelių (Kepimo milteliai)
Gaminimas: 1. Suminkykite tešlą iš miltų, sviesto, cukraus ir trynių, suformuokite iš jos rutulį, suvyniokite į plėvelę ir
palaikykite šaldytuve 1 val. Po to iškočiokite ir sudėkite į kepimo formą (maždaug 26 cm diametro). Įkaitinkite orkaitę iki 175°C. 2. Nulupkite obuolius, perpjaukite į 4 dalis, pašalinkite sėklides ir supjaustykite skiltelėmis. Sumaišykite razinas, riešutus, cinamoną ir imbierą, suberkite
obuolius. Mišinį sudėkite ant tešlos ir kepkite 45 min. 3. Atskirkite baltymus nuo trynių. Baltymus išplakite iki standžių putų kartu su 2 šaukštais vandens, cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Sudėkite trynius. Sumaišykite miltus, krakmolą ir kepimo miltelius. Suberkite į kiaušinių masę ir
išmaišykite. Gautu biskvitiniu kremu ištepkite pyragą ir kepkite dar apie 25 min.
|
|
|
|
|