Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
vaivorykštinė,
vaivorykstyne avis,
kitas,
trinti anketa,
dovile3,
ok-13,
zerojus,
klimatas,
modernus gyvenimas,
naniferma,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Sodų g., Elektrėnų m., Elektrėnų sav.,
Šaltinio g., Elektrėnų m., Elektrėnų sav.,
Šarkinės g., Elektrėnų m., Elektrėnų sav.,
Šviesos g., Elektrėnų m., Elektrėnų sav.,
Taikos g., Elektrėnų m., Elektrėnų sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Įdaras: 100 g špinatų 1 svogūnas 3 skiltelės česnako aliejus kepimui druska pipirai 300 g fermentinio sūrio
Padažas: 100 g grietinės 100 g smulkintų šaldytų
špinatų
Gaminimas: Iškepam lietinius blynelius. Ruošiame įdarą: svogūną supjaustome kubeliais, česnaką kuo smulkiau ir dedame į keptuvę su trupučiu aliejaus ir pakepiname. Nuplauname ir susmulkiname peiliu špinatų lapus, dedame į keptuvę su svogūnais ir česnakais. Šiek tiek
patroškiname ir pabarstome prieskoniais. Kitam inde susipjaustome kubeliais fermentinį sūrį ir kiek atvėsusius keptus špinatus sumaišome su sūriu. Į lietinius blynelius dedame maždaug po šaukštą paruošto įdaro. Užvyniojame ir apkepame keptuvėje. Valgome su padažu: šaldytus špinatus atšildome ir
sumaišome su grietine. Viską šiek tiek pašildome ant keptuvės. Skanaus :)
|
|
|
|
|