Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
akmenys interjerui,
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Dailes saka - vizualiniai spektaklio vaizdai; svarbiausi elementai: scenos erdve, dekoracijos, kulisai, kostiumai, grimas, apsvietimas, butaforija,
Dailes saka, kurios meninio vaizdo pagrinda sudaro piesinys,
Dailes saka; degti dirbiniai is molio arba kitu mineraliniu medziagu,
Dailiajame ciuozime - greitas ciuozejo sukimasis vietoje,
Dailininkas nusipjoves sau ausi,
Rambyno g., Vilkyškių mstl., Pagėgių sav.,
Raudondvario g., Vilkyškių mstl., Pagėgių sav.,
Skalvių g., Vilkyškių mstl., Pagėgių sav.,
Šereikos g., Vilkyškių mstl., Pagėgių sav.,
Švyturio g., Vilkyškių mstl., Pagėgių sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Pienas, 1 stiklinė Vanduo, 1 stiklinė Kiaušiniai, 2 vienetai Aliejus, truputį Druska, pagal skonį Kvietiniai miltai, 250 gramų
Gaminimas: Blynelių gaminimas:
Į miltus
sudedami kiaušinio tryniai ir maišant pilamas pienas, atskiestas vandeniu. Įberiama druska pagal skonį, gerai išplakama, sukrečiami išplakti baltymai. Į įkaitintą keptuvę su aliejumi plonu sluoksniu, lygiai paskirstant pilama tešla. Kepama ant vidutinės ugnies, peiliu pakeliant lietinio kraštus. Kai
lietinis pagelsta jis apverčiamas, kad apskrustų kita pusė. Iškepę lietiniai aptepami įdaru ir susukami (užlenkus du kraštus) arba suvyniojami. Prieš patiekiant blyneliai dar apkepinami. Įdaras gali būti įvairus.
Įdaro gaminimas:
Kumpio ir sūrio įdaras. Kumpis ir sūris supjaustomas
juostelėmis, viskas gerai sumaišoma ir įvyniojama į iškepusį lietinį. Patiekti galima su įvairiais žalumynais, grietine ir pan.
Varškės įdaras. Jam reikia 500 gramų varškės, 2 kiaušinių, druskos ir vanilinio cukraus. Varškė pertrinama ir sumaišoma su kiaušiniais, trupučiu druskos ir
vanilinio cukraus. Įdaras dedamas jau ant iškepusių blynų vidurio ir suvyniojamas.
|
|
|
|
|