Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
Nesaldūs taleriai
Mėsos faršas
Prieskoniai
svogūnas
česnakas
Nesaldi blynų tešla


Gaminimas:
Į mėsos faršą įpilame vandens, įdedame prieskonių, pipirų, trinto česnako, kapoto svogūno, gerai išmaišome.
Iš kiaušinių vandens, miltų ir druskos padarome blyninę tešlą.
Suruoštą faršą dedame tarp dviejų talerių, panardiname į blyninę tešlą ir dedame į įkaitintą aliejų, apkepame iš abiejų pusių.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai