Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
Obuolių;
Miltų;
Pieno;
Poros kiaušinių;
Cukraus;
Druskos;
Cinamono.


Gaminimas:
Užmaišome tešlą, nusiplauname, nulupame obuolius ir supjaustome plonomis riekelėmis. Apibarstome cinamonu ir cukrumi, jei obuoliai rūgštoki.
Į įkaitintą keptuvę pilame tešlos, dedame obuolio ir užpilame tešla. Apkepame iš abiejų pusių kol apskrunda.
Tiekiame su mėgiama uogiene. Mum skaniausia su grietine ir cukrumi.
Štai ir viskas. Skanių pusryčių !
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
Tešlai (10-12 lietinių):
1 l jogurto
500 g miltų
25 g šviežių mielių
2 kiaušiniai
2 šaukštai cukraus
0,5 šaukštelio druskos
50 g sviesto, ištirpinto
Įdarui:
500 g nuluptų obuolių
4 šaukštai cukraus
0,5 citrinos
25 g sviesto
1 šaukštas čiobrelių
50 ml brendžio


Gaminimas:
Išplakti kiaušinius su druska ir cukrumi. Įmaišyti mieles, sviestą, miltus ir jogurtą.
Tešlą palikti 1-1,5 val.
Susmulkinti obuolius.
Ištirpinti keptuvėje sviestą ir suberti obuolius, cukrų, čiobrelius. Kaitinti nuolat maišant apie 5 minutes.
Į šiek tiek pravėsusį įdarą įmaišyti citrinos sultis ir brendį.
Iš tešlos kepti lietinius kaip įprasta, per visą keptuvės plotį.
Įdarą galima dėti ant blynų ir susukti arba patiekti šalia blynų kaip obuolių padažą.
Skanaus
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai