Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
2 šaukštai kukurūzų kruopų arba miltų,
2 kiaušinių tryniai,
žiupsnelis druskos,
žiupsnelis maltų juodųjų pipirų,
200 g konservuotų kukurūzų,
50 g varškės,
100 g išvalytų krevečių,
1 morka,
2 skiltelės česnako,
3 šaukštai kokoso drožlių,
4-6 šaukštai augalinio aliejaus,
2 šaukštai susmulkintų petražolių,
keli citrinos griežinėliai (papuošimui).


Gaminimas:
Suberkite į sietelį konservuotus kukurūzus ir nuvarvinkite skystį. Tuomet sutrinkite kukurūzus į tyrę ir sumaišykite su dalimi varškės.
Išvalytas krevetes nusausinkite popieriniu rankšluosčiu ir susmulkinkite (keletą krevečių atidėkite papuošimui).
Nuskuskite morką, nuplaukite ir sutarkuokite smulkia tarka.
Tuomet  kukurūzus su varške, krevetes ir morkas sumaišykite. Suberkite susmulkintus česnakus, 2 kiaušinių trynius, 4 šaukštus kokoso drožlių, druską, pipirus bei kukurūzų kruopas (arba miltus).
12-ai blynelių, reikės įkaitinti 4-6 šaukštus augalinio aliejaus.
Blynelius kepkite po 3 min. kiekvieną pusę, po to sudėkite ant popierinio rankšluosčio - kad riebalai nuvarvėtų, ir pastatykite šiltai.
Sumaišykite likusią varškę su 2 šaukštais smulkintų petražolių.
Blynelius išdėliokite į lėkštes kartu su varške.
Galima papuošti citrinos griežinėliais ir krevetėmis.
 
Skanaus!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai