Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
sezonas,
kolekcijos,
aratiku,
junas,
makita,
hhr,
motinos zemes skulpeura,
zalia skulptura,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Paupio g., Strigailiškio k., Ignalinos r. sav.,
Strigailiškio g., Strigailiškio k., Ignalinos r. sav.,
Turistų g., Strigailiškio k., Ignalinos r. sav.,
Tvenkinių g., Strigailiškio k., Ignalinos r. sav.,
Žvejų g., Strigailiškio k., Ignalinos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg bulvių 1 kiaušinis 2 šaukštai miltų druskos aliejaus Įdarui: 200 g maltos mėsos 1 mažas svogūnas druskos pipirų
Gaminimas: Bulves nuskutame ir
sutarkuojame per smulkią tarką, į tarkius įmušame kiaušinį, beriame miltus, druską, pipirus, viską gerai išmaišome. Į faršą sudedame smulkiai supjaustytą svogūna, beriame druskos, pipirų. Ant įkaitintos keptuvės pilame šlakelį aliejaus, samtį bulvinių tarkių, paskirstome į tolygų blynelį,
ant viršaus dedame suplotą į blynelį faršo gabaliuką ir užpilame nedideliu kiekiu tarkių, tik tiek, kad dengtų mėsą. Gerai apkepame iš vienos pusės, po to verčiame ant kitos ir vėl apkepame.
|
|
|
|
|