Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
orgazmas,
sapnuose,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Algirdo g., Vilkaviškio m., Vilkaviškio r. sav.,
Alyvų g., Vilkaviškio m., Vilkaviškio r. sav.,
Apynių g., Vilkaviškio m., Vilkaviškio r. sav.,
Astrų g., Vilkaviškio m., Vilkaviškio r. sav.,
Aušros g., Vilkaviškio m., Vilkaviškio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2014.02.15 11:43 |
|
|
9specor
Patyręs
|
Tai tema apie braškes- viskas apie jas ;)
Ar jums jos patinka? Ar dažnai valgote? Čia galite rašyti receptus su braškėmis, komentarus ir visą kitą ;)
Man asmeniškai braškės vienas perkamiausių
produktų vasarą. Skanios, saldžios ir minštos ;) Bet žiemą iš parduotuvių geriau neimti- kaip sakoma, plastikinės.
Radau vieną braškinį receptą-
Ingredientai:
Kvietiniai miltai, 200 gramų
Cukrus, 100 gramų
Kiaušiniai, 5 vienetai
Braškės,
šaldytos
Cukrų ir kiaušinius išplakite iki labai purios masės (geriausia elektriniu plaktuvu). Tada suberkit miltus ir vėl išplakite. Neatšildytas braškes supilkite į skardą (braškių reikia tiek, kad padengtų skardos apačią). Gautą tešlos masę pilkite ant braškėmis padengtos skardos.
Kepti 160 - 180 laipsnių karščio orkaitėje apie 40 minučių. Iškeptą pyragą galima apibarstyti cukraus pudra, kokoso drožlėmis ar kitais skanėstais :)
Atrodo skaniai... Gal pamėginti?
Ir, žinoma, braškės su
plakta grietinėle ;)
|
|
| | 2014.02.15 12:25 |
|
|
nity
Pradedantysis
|
snaniausia valgyt tiesiai iš lysvės arba su šampanu
|
|
| | 2014.02.15 12:46 |
|
|
Martnoksas
Meistras
|
Geriausias patiekalas: braskiu uogiene
|
|
| | 2014.02.15 12:48 |
|
|
9specor
Patyręs
|
Martnoksas rašė:
Geriausias patiekalas: braskiu uogiene
Kol kas skaniausia buvo aviečių ir vyšnių, bet... Reikės paragauti ir braškių ;)
O kulinarams braškių mėgėjams...
Ingredientai:
Braškės, 1 kilogramas
Vanduo, 1 stiklinė
Cukrus, 1 kilogramas
Gaminimo eiga:
Uogienei geriau tinka smulkesnės, apvalios, rūgštokos, tamsiai raudonos uogos, nes jų minkštimas tankesnis ir dėl to verdant jos mažiau ištyžta.
Atrenkamos
maždaug vienodo dydžio uogos, nuplaunamos ir, vandeniui nuvarvėjus, sudedamos į dubenį sluoksniais su cukrumi. Sekančią dieną atsiradusios sultys nupilamos, užvirinamos, sudedamos uogos, ir viskas ant mažos ugnies verdama, kol uogos pasidaro permatomos. Uogienė esti gražesnė, kai uogos verdamos
sirupe vienu sluoksniu, t. y. nedidelėmis porcijomis. Vienai porcijai išvirus, uogos išgriebiamos į dubenėlį, ir tame pačiame sirupe verdamos sekančios porcijos. Po to išgriebtos uogos užpilamos sirupu, supilstoma į kaitintus stiklainius ir hermetiškai uždaroma.
Pravers gal kam ;)
|
|
| | 2014.02.15 12:53 |
|
|
nity
Pradedantysis
|
Martnoksas rašė:
Geriausias patiekalas: braskiu uogiene
sugadintos braškės :(
|
|
| | 2014.02.15 12:56 |
|
|
Akvizee
Pažengęs
|
Aura9 rašė:
Tai tema apie braškes- viskas apie jas ;)
Ar jums jos patinka? Ar dažnai valgote? Čia galite rašyti receptus su
braškėmis, komentarus ir visą kitą ;)
Man asmeniškai braškės vienas perkamiausių produktų vasarą. Skanios, saldžios ir minštos ;) Bet žiemą iš parduotuvių geriau neimti- kaip sakoma, plastikinės.
Radau vieną braškinį receptą-
Ingredientai:
Kvietiniai miltai, 200 gramų
Cukrus, 100 gramų
Kiaušiniai, 5 vienetai
Braškės, šaldytos
Cukrų ir kiaušinius išplakite iki labai purios masės (geriausia elektriniu
plaktuvu). Tada suberkit miltus ir vėl išplakite. Neatšildytas braškes supilkite į skardą (braškių reikia tiek, kad padengtų skardos apačią). Gautą tešlos masę pilkite ant braškėmis padengtos skardos. Kepti 160 - 180 laipsnių karščio orkaitėje apie 40 minučių. Iškeptą pyragą galima apibarstyti
cukraus pudra, kokoso drožlėmis ar kitais skanėstais :)
Atrodo skaniai... Gal pamėginti?
Ir, žinoma, braškės su plakta grietinėle ;)
Mmmm...
Braskes su plakta grietinele skanu...
|
|
| | 2014.02.15 13:06 |
|
|
nity
Pradedantysis
|
per daug kalorijų
|
|
| | 2014.02.15 14:44 |
|
|
turbodyzelis
Pažengęs
|
kiek supratau, tema ne apie seksa...
|
|
| | 2014.02.15 14:53 |
|
|
Martnoksas
Meistras
|
turbodyzelis rašė:
kiek supratau, tema ne apie seksa...
OHO, o as kitaip galvojau, Aciu
|
|
| | 2014.02.15 15:35 |
|
|
Zuperis
Meistras
|
turbodyzelis rašė:
kiek supratau, tema ne apie seksa...
Ačiū,detektyve,be tavęs nebūtume išsiaiškine.
|
|
| | 2014.02.15 20:49 |
|
|
Akvizee
Pažengęs
|
turbodyzelis rašė:
kaip supratau, tema ne apie seksa...
Hmmm... O braškės prezervatyvai? Nežinojau...
Geriau prieš rašydamas pagalvok kur rašai,
tuo labiau kur nėra vaikų.
|
|
| | 2014.02.23 13:47 |
|
|
Aira2
Pradedantysis
|
Keksiukai su braškių įdaru ir braškių karūnėlėmis (Receptas)
Reikės:Keksiukams:
140 g sviesto
150 g rudojo cukraus
3 kiaušinių
100 ml kefyro
150 g miltų
1 kupino šaukštelio kepimo miltelių
Įdarui:
saujos ir dar 12 braškių
3 šaukštų riebios grietinės
2 - 3 šaukštų tamsaus rudojo (Molasses) cukraus
Iškepsite 12 nedidelių keksiukų
1.Kiaušinius išplakite su cukrumi, kad gerai suputotų (apie 5 minutes).
2.Supilkite kefyrą ir ištirpintą
sviestą, dar paplakite.
3.Miltus persijokite su kepimo milteliais ir įmaišykite į skystą masę.
4.Kepkite iki 180 - 190 °C įkaitintoje orkaitėje apie 20 - 25 minutes.
5.Saują braškių sutrinkite maisto smulkintuvu, kad susidarytų tyrelė.
6.Grietinę sumaišykite su dviem
šaukštais rudojo cukraus.
7.Iškepusio ir šiek tiek pravėsusio keksiuko viduryje išpjaukite skylutę, kaip stogelį, į ją įpilkite trintų braškių tyrelės. Braškę padažykite į grietinės masę, apvoliokite likusiu cukrumi, tada patupdykite ją ant keksiuko.
|
|
| | 2014.02.23 15:59 |
|
|
Chaamal
Patyręs
|
turbodyzelis rašė:
kiek supratau, tema ne apie seksa...
tau braskes siejasi su seksu?nu tu ir kvailas
|
|
| | 2014.02.23 16:00 |
|
|
Chaamal
Patyręs
|
as megstu braskes jos labai skanios darze auginam
|
|
| | 2014.02.27 18:08 |
|
|
Akvizee
Pažengęs
|
Jo skanios labai
|
|
| | 2014.06.06 15:26 |
|
|
Faustute8
Patyręs
|
Blyneliai su braškėmis
Ingredientai:
Cukraus pudra, 4 valgomieji šaukštai
Kiaušiniai, 4 vienetai
Kvietiniai miltai, 2 stiklinės
Jogurtas, natūralus, 2 stiklinės
Braškės, 200 gramų
Aliejus
Kepimo milteliai, 2
arbatiniai šaukšteliai
Blyneliai su braškėmis
Ingredientai:
Cukraus pudra, 4 valgomieji šaukštai
Kiaušiniai, 4 vienetai
Kvietiniai miltai, 2 stiklinės
Jogurtas, natūralus, 2 stiklinės
Braškės, 200 gramų
Aliejus
Kepimo milteliai, 2 arbatiniai šaukšteliai
Blyneliai su braškėmis
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Sumaišome kiaušinius su jogurtu bei 2 šaukštais aliejaus.
Atskirame dubenyje sumaišome miltus, kepimo miltelius, cukraus pudrą ir į
šį dubenį supilame kiaušinių, jogurto ir aliejaus plakinį.
Gerai išmaišome iki vientisos masės.
Į tešlą suberiame riekelėmis supjaustytas braškes ir vėl viską gerai išmaišome. Braškės gali būti ir šaldytos.
Kepame blynelius vidutinio karštumo keptuvėje su aliejumi ir stengiamės
daug nevartyti, kad blyneliai neprisigertų daug riebalų.
Patiekiame su jogurtu arba grietine pasirinktinai.
Skanaus.
|
|
|
|
|