Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
akmenys interjerui,
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Ryto 2-oji g., Lyverių k., Klaipėdos r. sav.,
Ryto 3-oji g., Lyverių k., Klaipėdos r. sav.,
Ryto 4-oji g., Lyverių k., Klaipėdos r. sav.,
Ryto g., Lyverių k., Klaipėdos r. sav.,
Skinijos g., Lyverių k., Klaipėdos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 4 puodeliai miltų 3 kiaušiniai 200 g margarino 1 puodelis cukraus 1 šaukštelis vanilės cukraus 1,5 šaukštelio kepimo miltelių 0,5 kg braškių
Gaminimas: Miltai
išsijojami su kepimo milteliais. Pridedama cukraus, vanilinio cukraus, kiaušinių, margarino ir minkoma tešla. Dalis tešlos atidedama į šoną, o kita iškočiojama ir dedama į riebalais išteptą ir džiūvėsiais pabarstytą kepimo indą. Tešlos kraštai padidės iki maždaug 2 cm. Tešlą subadoma
šakute, ant jos paskleidžiama braškių puselės. Iš atidėtos tešlos padaroma keletas ritinėlių ir uždedama ant braškių. Kepkite 40 minučių, įkaitintoje orkaitėje 180 C laipsnių.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Pyragu: Braškės (kuo daugiau, tuo skaniau) 2 indeliai grietinės 4-5 šaukštai cukraus 1 keksas (pirktinis arba pačių keptas) Keksui: 2 stiklinės cukraus 2 stiklinės miltų 8
kiaušiniai
Gaminimas: Keksas: Išplakame kiaušinius su cukrumi (labai gerai), supilame miltus, viską gerai išplakame (mikseriu), dedame į skardą išklotą kepimo popieriumi. Kepame apie 20 min. 225 laipsnių orkaitėje. Kepant nedarinėti orkaitės. Pyragas: Sumaišome grietinę
su cukrumi atskirame inde. Supjaustome keksą mažais gabalėliais. Į kitą indą dedame keksą, braškę, keksą, braškę, taip užpildome indelio apačią, baigus užpilame grietine, toliau tęsiame antrą sluoksnį. Kiek sluoksnių norisi, tiek darome. :) Pats viršus turi būti gausiai apipiltas grietine.
Baigus, dedame į šaldytuvą. Skaniausia valgyti po keletos valandų, kada keksas įsigeria grietinės. :) Skanaus.
|
|
|
|
|