Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
J. Baltrušaičio g., Kauno m., Kauno m. sav.,
S. Dariaus ir S. Girėno g., Kauno m., Kauno m. sav.,
J. Barkausko g., Kauno m., Kauno m. sav.,
J. Basanavičiaus al., Kauno m., Kauno m. sav.,
J. Bielinio g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Pyragui: 4 kiaušiniai 80 g margarino VILNIUS kepiniams 90 g cukraus 175 g miltų 5 g kepimo miltelių 1 persikas 150 g braškių 1 a.š. vanilinio cukraus Padažui: 75 ml
pieno 100 g baltojo šokolado
Gaminimas: Ištirpinkite margariną ir leiskite atvėsti. Suplakite kiaušinius su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, sudėkite margariną ir išmaišykite. Sudėkite miltus ir kepimo miltelius, vėl viską išmaišykite. Supjaustykite persikus ir kartu su braškėmis
sumeskite į tešlą. Supilkite tešlą į margarinu išteptą kepimo formą ir kepkite 35-40 min. 180 laipsnių temperatūroje. Ištirpinkite baltąjį šokoladą ant mažos ugnies, supilkite pieną ir turėsite skanų padažą, kuriuo galėsite aplieti pyragą.
|
|
|
|
|