Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
600 g briuselio kopūstų
2 valgomi šaukštai sviesto
2 valgomi šaukštai miltų
250 ml pieno
truputis juodųjų pipirų
truputis Muskato
1 valgomas šaukštas citrinos sulčių
3 valgomi šaukštai tarkuoto fermentinio sūrio
druska pagal skonį


Gaminimas:
Nuvalyti, nuplauti briuselio kopūstai išverdami pasūdytame vandenyje taip, kad nesukristų. Iš ir miltų paruošiamas baltasis užpilas. Į jį įpylti pieno, tuomet gaunasi padažas. Jis kiek palaikomas, kad sutirštėtų, o po to pagardinamas pipirais, muskato riešutu ir citrinos sultimis. Briuselio kopūstai apliejami šiuo padažu, patroškinami ir apibarstomi tarkuotu sūriu.
Skanaus!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai