Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
sezonas,
kolekcijos,
aratiku,
junas,
makita,
hhr,
motinos zemes skulpeura,
zalia skulptura,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Labūnavos g., Josvainių mstl., Kėdainių r. sav.,
Liepų g., Josvainių mstl., Kėdainių r. sav.,
Nevėžio g., Josvainių mstl., Kėdainių r. sav.,
P. Cvirkos g., Josvainių mstl., Kėdainių r. sav.,
Pakrantės g., Josvainių mstl., Kėdainių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 600 g briuselio kopūstų 2 valgomi šaukštai sviesto 2 valgomi šaukštai miltų 250 ml pieno truputis juodųjų pipirų truputis Muskato 1 valgomas šaukštas citrinos sulčių 3
valgomi šaukštai tarkuoto fermentinio sūrio druska pagal skonį
Gaminimas: Nuvalyti, nuplauti briuselio kopūstai išverdami pasūdytame vandenyje taip, kad nesukristų. Iš ir miltų paruošiamas baltasis užpilas. Į jį įpylti pieno, tuomet gaunasi padažas. Jis kiek palaikomas, kad
sutirštėtų, o po to pagardinamas pipirais, muskato riešutu ir citrinos sultimis. Briuselio kopūstai apliejami šiuo padažu, patroškinami ir apibarstomi tarkuotu sūriu. Skanaus!
|
|
|
|
|