Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
akmenys interjerui,
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Odininkų 5-oji g., Daubėnų k., Vilniaus r. sav.,
Rudenėlio 1-oji g., Daubėnų k., Vilniaus r. sav.,
Rudenėlio 2-oji g., Daubėnų k., Vilniaus r. sav.,
Rudenėlio 3-ioji g., Daubėnų k., Vilniaus r. sav.,
Sodžiaus 1-oji g., Daubėnų k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 600 g briuselio kopūstų 2 valgomi šaukštai sviesto 2 valgomi šaukštai miltų 250 ml pieno truputis juodųjų pipirų truputis Muskato 1 valgomas šaukštas citrinos sulčių 3
valgomi šaukštai tarkuoto fermentinio sūrio druska pagal skonį
Gaminimas: Nuvalyti, nuplauti briuselio kopūstai išverdami pasūdytame vandenyje taip, kad nesukristų. Iš ir miltų paruošiamas baltasis užpilas. Į jį įpylti pieno, tuomet gaunasi padažas. Jis kiek palaikomas, kad
sutirštėtų, o po to pagardinamas pipirais, muskato riešutu ir citrinos sultimis. Briuselio kopūstai apliejami šiuo padažu, patroškinami ir apibarstomi tarkuotu sūriu. Skanaus!
|
|
|
|
|