Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
125 g neriebios varškės
5 šaukštai aliejaus
2 kiaušiniai
250 g miltų
250 g brokolių (Brokoliai)
100 g mažų pomidorų (Pomidorai)
250 g smulkių pievagrybių
1 trynys
100 g tarkuoto Ementalio sūrio
150 ml grietinėlės
kepimo miltelių (Kepimo milteliai)

Gaminimas:
Varškę sumaišykite su aliejumi, druska ir vienu kiaušiniu. Suberkite miltus, kepimo miltelius ir 30 min. palaikyk šaltai.
Brokolius nuplaukite, išskirstykite žiedynais, išvirkite pasūdytame vandenyje ir nukoškite.
Nuplaukite pomidorus, nuvalykite grybus.
Įkaitinkite orkaitę iki 180°C.
Keptuvą ištepkite riebalais, sudėkite tešlą, subadykite šakute ir ant viršaus sudėkite daržoves.
Į dubenėlį įmuškite vieną kiaušinį, sudėkite trynį, grietinėlę ir sūrį, pagardinkite prieskoniais ir supilkite ant daržovių.
Kepkite 45 min.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1 nemažas brokolis
1 raudona paprika
2 pomidorai
1 svogūnas
2 morkos
0,5 kg bulvių
3 kiaušiniai
0,5 pakelio Pesto prieskonių su pomidorais ir baziliku
150 g grietinės
druska
150 g fermentinio sūrio
truputis aliejaus


Gaminimas:
Brokolį labai trumpai apvirkite pasūdytame vandenyje. Bulves išvirkite su lupenomis, nulupkite ir supjaustykite griežinėliais. Sutarkuokite morkas, susmulkinkite svogūną ir pakepinkite aliejuje.
Į riebalais pateptą kepimo formą dėkite pjaustytas bulves, pakepintas morkas ir svogūną, brokolių gabalėlius, nuluptus ir susmulkintus pomidorus, pjaustytą papriką.
Kiaušinius išplakite su grietine, įpilkite Pesto prieskonių, jei reikia galite truputėlį pasūdyti. Viską gerai išmaišykite ir užpilkite ant daržovių. Viršų pabarstykite tarkuotu sūriu. Kepkite karštoje orkaitėje apie pusvalandį.

Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
450 g brokolių
120 ml 10 proc. riebumo grietinėlės
2 kiaušiniai
80 g miltų
2 šaukštai aliejaus
Druskos, pipirų ir kitų prieskonių - pagal skonį


Gaminimas:
Brokolius virkite pasūdytame vandenyje apie 5-8 minutes (nuo vandens užvirimo).
Nusausintus brokolius padalinkite į dvi dalis: vienoje dalyje palikite apie 150 g, o kitoje 300 g.
Didesnę dalį sutrinkite su trintuvu, o likusius išskaidykite smulkesniais žiedynais ir sudėkite į kepimo skardą.
Į brokolių tyrelę įmuškite kiaušinius, supilkite grietinėlę ir gerai išplakite. Po to įmaišykite aliejų, prieskonius ir miltus.
Skystą masę supilkite ant brokolių.
Kepkite 180 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje 25-35 min.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai