Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
500 g brokolių
1 vnt. KNORR BULJONETĖ daržovių sultinys
400 g daržovių (morkų, petražolių ir salierų šaknų, porų)
1 svogūnas
250 g bulvių
1 šaukštelis sviesto
2/3 stiklinės grietinės
2 šaukštai smulkintų petražolių lapelių
cukraus
pipirų
druskos
 


Gaminimas:
Daržoves nuvalyti ir nuplauti.
Nuo brokolių atskirti "roželes", o kotelius smulkiai supjaustyti.
Morką, petražolės ir saliero šaknis stambiai sutarkuoti, įdėti sviestą ir lėtai troškinti (troškinant maišyti).
Užpilti vandeniu, sultiniu, įdėti lazdelėmis supjaustytas bulves, brokolius, supjaustytą svogūną, susmulkintą porą ir viską kartu išvirti.
Įdėti druskos, cukraus, pipirų, užbalinti grietine, pabarstyti petražolių lapeliais.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
200 g brokolių
3 bulvės
100 g porų
1 jautienos sultinio kubelis
džiovinti daržovių prieskoniai sriubai be druskos
500 ml vandens


Gaminimas:
Užvirinti vandenį ir dėti kubelį jautienos sultinio. Brokolius nuplauti, susmulkinti. Porus griežinėliais supjaustyti. Bulves nuskusti ir supjaustyti labai smulkiais kubeliais. Daržoves berti į vandenį ir virti apie 20 minučių. Tuomet susmulkinti elektriniu smulkintuvu, padaryti tyrelę. Sriubą paskaninti daržovių prieskoniais ir dar pavirti apie 10 minučių. Skanaus :)
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai