Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
300 g brokolių
550 g virtos vištienos
1 šaukštas alyvuogių aliejaus
450 ml vandens
40 g smulkiai sutarkuoto parmezano sūrio
Cukrus, druska ir majonezas pasirinktinai pagal skonį
100 g anakardžių riešutų


Gaminimas:
Brokolius išskirstykite smulkesniais žiedynais ir sudėkite į kepimo indą. Supilkite vandenį, aliejų, įberkite šiek tiek druskos ir pipirų. Troškinkite 160-170 laipsnių orkaitėje apie 15 minučių.
Po to brokolius išimkite iš kepimo indo.
Susmulkinkite vištieną.
Riešutus pakepinkite sausoje keptuvėje.
Viską išmaišykite. Padažui naudojau majonezą, bet galima jį pakeisti alyvuogių aliejumi, šlakeliu acto ar grietinėle.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1 pakelio brokolių (šaldytų)
1 vištos krūtinėlės
100 g fermentinio sūrio
Majonezo
Druskos


Gaminimas:
Vištieną išvirti pasūdytame vandenyje,palikti atvėsti,o tada supjaustyti gabaliukais. Sumaišyti ją su išvirtais ir atvėsintais brokolių žiedais, gabaliukais supjaustytu sūriu bei majonezu.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai