Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
0,75 stiklinės manų kruopų
0,5 l pieno
4 kiaušiniai
10-15 gabaliukų cukraus
1 šaukštelis džiovintos arba 1 šviežios citrinos žievelės
1 stiklinė sulčių arba kisieliaus

Gaminimas:
Į verdantį vandenį suberti manų kruopas, maišant 2 min. pakaitinti ant nedidelės ugnies, nukelti ir 10-15 min. laikyti uždengus.
Trynius ištrinti su cukrumi, baltymus išplakti atskirai.
Energingai įmaišyti paeiliui citrinos žievelę, trynius, baltymus.
Labai gerai suplakti, įmaišyti sultis.
Tai vokiečių ir Pabaltijo virtuvių saldus ir sotus patiekalas, tiekiamas dažniausiai pusryčiams. Gaminamas iš manų kruopų, pieno (grietinėlės), kiaušinių, cukraus ir kokių nors rūgščių sulčių arba citrinų, serbentų, spanguolių kisieliaus. Skirtingai nuo košių, bubertas ne verdamas, o tik užvirinamas. Jis maistingesnis už košę.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai