Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
37061243244,
cd,
trans,
200.000 euro,
aistra turtams,
yosemite dviratis,
sarbievij,
,kadangi,
imbierinis zmogeliukas,
sift,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Rodūnios Sodų 17-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Rodūnios Sodų 18-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Rodūnios Sodų 19-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Rodūnios Sodų 2-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Rodūnios Sodų 20-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1,5 kg bulvių 1 stiklinė plaktos grietinėlės 1/2 stiklinės grietinės (18%) 2 šaukštai sviesto 4 šaukštai sutarkuoto aštraus fermentinio sūrio druskos 1/4 šaukštelio malto muskato
riešuto
Gaminimas: Nuskustas bulves nuplauti, išvirti mažame truputį pasūdyto vandens kiekyje, nukošti, nugarinti, sutrinti grūstuvu. Supilti išlydytą sviestą ir su tryniais išplaktą grietinę, įberti druskos ir muskato riešutą. Bulves ištrinti iki vientisos, lygios
masės. Atsparų karščiui pusdubenį ištepti sviestu, sudėti masę, apipilti išplakta grietinėle, pabarstyti sūriu, įdėti į įkaitintą orkaitę ir apie 20 min. pakepinti. Patiekti su kepta mėsa, paukštiena arba žuvimi.
|
|
|
|
|