Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
800 g mažų vienodo dydžio bulvių
2 tryniai
2-3 šaukštai mineralinio vandens
3-4 šaukštai persijotų maltų džiūvėsėlių
1 šaukštas sviesto
druskos

Gaminimas:
Nuplautas bulves išvirti su lupenomis, ataušinti, nulupti.
Trynius kruopščiai išplakti su mineraliniu vandeniu.
Kiekvieną bulvę mirkyti išplaktuose tryniuose, o po to apvolioti maltuose džiūvėsėliuose.
Atsparų karščiui pusdubenį ištepti sviestu, sudėti į jį bulves, įdėti 10-15 min. į karštą orkaitę.
Šis patiekalas - puikus priedas keptoms žuvims.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2017 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai