Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
8 vidutinio dydžio bulvės.

Įdarui:
200 g virto kumpio;
200 g fermentinio sūrio;
sauja smulkintų petražolių;
0,5 svogūno;
5 slyviniai pomidoriukai;
2 šaukštai alyvuogių aliejaus;
druskos ir pipirų pagal skonį.

Padažas:
300 g jogurto;
1 didesnė skiltelė česnako;
3 šakelės petražolių.

Gaminimas:
Bulves su lupena nuplaukite su šepetėliu ir perpjaukite pusiau. Išskobti minkštimą, palikti apie 0,5 cm storio sieneles. Minkštimą susmulkinkite. Kumpį, svogūną ir sūrį supjaustykite smulkiais kubeliais. Pomidorus nuplikyti, nulupti odelę ir supjaustyti kubeliais. Keptuvėje įkaitintame aliejuje apkepti bulvių minkštimą ir svogūnus. Juos sumaišyti su prieskoniais, petražolėmis kumpiu, sūriu ir pomidorais. Bulvių puseles išdėlioti ant aliejumi išteptos skardos, pridėti įdaro ir kepti apie 50 minučių 180 0C. Iškeptas bulves patiekti su jogurtiniu padažu: jogurtą sumaišyti su susmulkintais česnakais, pagal skonį įberti petražolių. Skanaus :)
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai