Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1 kg bulvių
75 g špinatų
1 askaloninis česnakas
1 v. š. švelniųjų garstyčių
1 v. š. augalinio acto
100 g mėsos sultinio
125 ml augalinio aliejaus
druskos
juodųjų pipirų


Gaminimas:
Bulves išvirti. Špinatus (arba kitus žalumynus) perrinkti, nuplauti, nupjauti kotelius ir supjaustyti. Nuluptą askaloninį česnaką smulkiai supjaustyti.
Špinatus, askaloninį česnaką susmulkinti virtuviniu kombainu, supilti actą, aliejų, sultinį, sukrėsti garstyčias ir išsukti iki kremo tirštumo. Jei masė yra per tiršta, praskiesti ją šlakeliu bulvių nuoviro. Pagardinti padažą druska ir pipirais.
Bulves sudėti į dubenį su padažu, išmaišyti ir patiekti.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai