Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
8—10 bulvių,
riebalų virimui,
druskos.

Gaminimas:
Bulvės nulupamos, supjaustomos 4 cm ilgio ir 1 cm storio šiaudeliais ir sudedamos į vandenį. Į indą su ištirpintais ir įkaitintais riebalais dedamos nusausintos bulvės. Jos turi laisvai plaukioti. Po 10 min. kiaurasamčiu išgriebiamos, nuvarvinami riebalai. Taip apvirtas bulves galima laikyti ilgesnį laiką. Prieš valgant vėl sudedamos į įkaitintus riebalus ir verdama, kol pagelsta. Išgriebus kiaurasamčiu, užbarstomos smulkia druska. Valgoma su karštais mėsos ir žuvies patiekalais.
Salotos paruoštos!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai