Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
okeanija,
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
sezonas,
kolekcijos,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Lūšės g., Pikelių mstl., Mažeikių r. sav.,
Mažeikių g., Pikelių mstl., Mažeikių r. sav.,
Pievų Tako g., Pikelių mstl., Mažeikių r. sav.,
Pušyno g., Pikelių mstl., Mažeikių r. sav.,
Ramybės g., Pikelių mstl., Mažeikių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 8—10 bulvių, riebalų virimui, druskos.
Gaminimas: Bulvės nulupamos, supjaustomos 4 cm ilgio ir 1 cm storio šiaudeliais ir sudedamos į vandenį. Į indą su ištirpintais ir įkaitintais
riebalais dedamos nusausintos bulvės. Jos turi laisvai plaukioti. Po 10 min. kiaurasamčiu išgriebiamos, nuvarvinami riebalai. Taip apvirtas bulves galima laikyti ilgesnį laiką. Prieš valgant vėl sudedamos į įkaitintus riebalus ir verdama, kol pagelsta. Išgriebus kiaurasamčiu, užbarstomos smulkia
druska. Valgoma su karštais mėsos ir žuvies patiekalais. Salotos paruoštos!
|
|
|
|
|