Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
5 vidutinio dydžio bulvės
100g cukinijos
100g poro
3 silkių filė
3 kiaušinių baltymai
1 vidutinio dydžio morka
5 vidutinio dydžio pievagrybiai
3 kiaušinio baltymai
Prieskoniai daržovėms
2 kiaušiniai
Fermentinis sūris
Krakmolas
Petražolės


Gaminimas:
Išvirkite bulves, sumalkite, įmuškite kiaušį, dėkite krakmolo. Išminkykite. Iš nedidelių gabalėlių suformuokite laivelius. Į išteptą sviestu skardą dėkite bulvinius laivelius ir 200 laipsnių temperatūroje kepkite 20 min. Pabaigoje aptepkite kiaušinio baltymu. Galimi keli įdarų variantai:
1. Supjaustyta cukinija, smulkintos morkos, poras pakepinami svieste, sudedami prieskoniai
2. Pjaustyta silkių filė sumaišoma su pievagrybiais, kepintais ant sviesto supjaustyti mažais kvadratėliais. Pakepta masė sudedama į iškepusius laivelius, užbarstoma tarkuoto fermentinio sūrio. Puošiama petražolėmis. Arba į pakepintą masę idedama krakmolo, kuris suriša visus skysčius.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai