Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Varpelis, Lietuvos Kurčiųjų Draugijos Poilsio Namai Šventojoje,
Varpelis, Kupiškio Vaikų ir Jaunimo Ugdymo Centras,
Varpelis, Kėdainių mokykla-darželis,
Varpelis, Kėdainių Darželis - Mokykla,
Varpelis, Kaišiadorių r. Lopšelis - Darželis,
Tvenkinio g., Daubarių k., Mažeikių r. sav.,
Viešetės g., Daubarių k., Mažeikių r. sav.,
Draugystės g., Fermos k., Mažeikių r. sav.,
Draugystės Tak., Fermos k., Mažeikių r. sav.,
J. Basanavičiaus g., Fermos k., Mažeikių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg bulvių 4 kūdosios ilgos kiaulių žarnos 1 svogūnas 300 g ispaniškų rūkytų lašinių 0,5 l pieno 1 valgomas šaukštas sviesto (naminis) druska pagal
skonį
Gaminimas: Pirmiausia susipjaustome lašinukus, juos pakepiname ir susipjaustome svogūno galvutę, ją taip pat pakepiname su spirgučiais. Po to, nusiskutame žalias bulves, jas sutarkuojame su bulvių tarkavimo mašina. Užsikaitiname pieno, ir užplikiname tarkius, įdedame naminio
sviestuko, labai skonį pagerina, taip pat sudedame spirgučius su svogūnais ir druskos įberiame pagal skonį. Ir viską išmaišome. Tešla paruošta. Žarnas reikia iš vakaro užsimerkti, nes jos būna siaubingai sūrios. Reikia, kad numirktų, ir per šaltą vandenį kuo kruopščiau išplauti, ir dar su druska
ištrinti, kad neliktų to kvapo, jos tikrai nebus per sūrios, tik druska nuims kvapą. Tuomet imu po žarną ir ją padalinu į 5 dalis, galima kokio norite ilgio, pas mus įprasta daryti trumpais galiukais vėdarus, taip skaniau ir greičiau susivalgo. Prikimšus žarnas ant kiekvieno galo naudojau dantų
krapštukus. Margarinas tam, kad neprikeptų prie skardos, dar įpilu truputį vandens. Kad nesusproginėtų, truputį pakepus orkaitėje subadau su dantų krapštuku. Kepti gerai įkaitintoje orkaitėje. Maždaug 1,5 valandos. Patiekti vėdarus su grietine, pienu, kas kaip mėgsta. Labai skanu!
|
|
|
|
|