Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
300 g mažų miltingų bulvių
150 g miltinio cukraus
5 kiaušinių tryniai
5 kiaušinių baltymai
1 šaukštelis tarkuotos citrinos žievelės
druskos
1 šaukštelis romo
25 g manų kruopų
sviesto
džiūvėsėlių
žiupsnelis miltinio cukraus


Gaminimas:
Bulves išvirti, nulupti, sugrūsti, uždengti drobule ir atvėsinti.
Miltinį cukrų, trynius, citrinos žievelę, druska ir romą išsukti iki kremo konsistencijos. Suberti manų kruopas, suversti sugrūstas bulves ir gerai išminkyti.
Kepimo formą iškloti aliuminio folija, kraštus gerai išlyginti, ištepti sviestu, apibarstyti džiūvėsėliais ir atšaldyti.
Baltymus išplakti iki standumo, įmaišyti į paruoštą tešlą. Tešlą sukrėsti i formą, viršų išlyginti. Kepti įkaitintoje orkaitėje. Baigiant kepti pyragą uždengti kepimo popieriumi, kad neapsviltų.
Kepti 20 - 30 minučių, 175 C.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai