Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
700 g bulvių
200 g kubeliais supjaustytos bandelės
1 indelis tuno aliejuje
1 stiklinė išlaikyto balto vyno
3 kietai virti kiaušiniai
3 šaukštai sukapotų žalių petražolių
druskos
pipirų
1/4 šaukštelio čiobrelių
1 šaukštelis sviesto


Gaminimas:
Perdėti tuną į dubenėlį, trupinti šakute, įberti druskos, pipirų, čiobrelių, gerai išmaišyti su vynu.
Kubeliais supjaustytą bandelę įmesti į pašildytą keptuvę, įdėti sviesto, išmaišyti, apskrudinti.
Nuskustas ir nuplautas bulves supjaustyti griežinėliais, 3-4 min. įmesti į truputį pasūdytą verdantį vandenį, nusunkti per sietelį.
Atsparų karščiui pusdubenį įpilti pusę tuno padažo, sudėti bulves, apipilti likusiu padažu, pabarstyti apskrudintos bandelės kubeliais, įdėti į įkaitintą orkaitę ir kepti apie 50 min.
Patiekiant pabarstyti smulkiai sukapotais kiaušiniais ir žaliomis petražolėmis.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai