Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Rusiu tautiniu drabuziu dalis - berankovis drabuzis, vilkimas ant palaidines,
Zvaigzdynas, kuriame lapkricio 23 - gruodzio 22 d. buna saule ,
Prisotintas vandeniu smulkus smelis, kuris del hidrodinaminiu salygu, hidrofiliniu koloidu kiekio ir mechaninio poveikio tampa slankus,
Pagrindines pasaulio kavos rusys yra arabica ir .....,
Kriminologijos saka, kurios objektas - nukentejusiojo asmenybe,
Degtukų g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Demokratų g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Didžioji g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Diemedžio g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Dienos g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 650 g - plonomis riekelėmis supjaustytos nuluptos bulvės 400 ml - grietinėlė (10% riebumo) arba pienas (riebesnis, 3,5%–4 %) 65 g - tarkuotas sūris 10 g - SANTA MARIA bulvių
prieskoniai su prieskoninėmis žolelėmis
Gaminimas: Virkite bulvių riekeles piene, kol vidutiniškai išvirs, apie 5–7 min. Tada pabarstykite prieskoniais ir sudėkite į kepimo indą, pateptą sviestu. Riekeles susluoksniuokite, tarpuose įdėdami sūrio, taip pat
pabarstydami jo ant viršaus. Kepkite orkaitėje 180?C temperatūroje apie 30 min., kol sūris apskrus. Vėliau supjaustykite gabalėliais ir patiekite patiekalą karštą.
|
|
|
|
|