Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
500 g bulvių
5 kiaušiniai
300 g pievagrybių
1 svogūnas
3/4 stiklinės jogurto
3 šaukštai margarino
taukų formai ištepti
2 šaukštai maltų džiūvėsėlių
pipirų
druskos

Gaminimas:
Išvirti bulves su lupenomis, nulupti, supjaustyti ritinėliais.
Svogūną nulupti ir supjaustyti smulkiais kubeliais, apkepinti taukuose, suberti nuvalytus ir sukapotus pievagrybius, ištroškinti iki minkštumo.
Kietai išvirtus kiaušinius nulupti ir supjaustyti griežinėliais.
Atsparų karščiui indą ištepti taukais ir pabarstyti maltais džiūvėsėliais.
Sluoksniais dėti bulves, pievagrybius ir kiaušinius, kiekvieną sluoksnį pabarstant pipirais ir druska.
Viršutinį sluoksnį turi sudaryti bulvės.
Patiekalą apipilti pasūdytu jogurtu ir karštoje orkaitėje kepti 30 min., kol kraštai apskrus.
Patiekti su žalių daržovių salotomis.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai