Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Lietuviu rasytojas, noveliu rinkiniu "Siaures vejas", "Lapkricio saule", apysaku "Balti prejusios vasaros debesys", "Mikelis" autorius,
Lietuviu rasytojas, parases drama "Sarunas",
Lietuviu rasytojas, parases pasakecias "Lapes ir gandro cesnis", "Vilks provininks", "Azuols gyrpelnys", "Rudikis jomarkininks", "Suo didgalvis", "Pasaka apie sudvabali",
Lietuviu rasytojas, pasakeciu "Lape ir juodvarnis", "Lape ir zasys", "Zmogus ir levas", "Aitvarai", "Arklys ir meska", "Erelis, karalius pauksciu, ir gudrybe karaliuko" autorius,
Lietuviu rasytojas, romano "Mediniai stebuklai" autorius,
Ąžuolų g., Vižančių k., Skuodo r. sav.,
Beržų g., Vižančių k., Skuodo r. sav.,
Ylakių g., Vižančių k., Skuodo r. sav.,
Klevų g., Vižančių k., Skuodo r. sav.,
Liepų g., Vižančių k., Skuodo r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 5—6 bulvės, 0,5 kg mėsos faršo, 2 riekutės pyrago, kiaušinis, svogūnas, šaukštelis riebalų, maltų pipirų, 4 džiovinti grybai, 0,5 stiklinės grietinės, šaukštas tarkuoto „Šėtos"
sūrio, šaukštas pyrago džiūvėsėlių, druskos.
Gaminimas: Bulvės nuskutamos, supjaustomos plonais griežinėliais, sudedamos į verdantį pasūdytą vandenį ir 5 min. verdamos. Mėsos faršas paruošiamas kaip maltiniams (sudedamas išmirkytas pyragas, pakepintas svogūnas, pipirai, druska,
kiaušinis). Grybai išmirkomi ir išverdami nedideliame vandens kiekyje. Išimti supjaustomi juostelėmis. Sumaišoma grietinė, paruošti grybai, ataušintas grybų nuoviras ir tarkuotas sūris. Į paruoštą indą dedama pusė apvirtų bulvių, ant jų — paruoštas faršas, ant viršaus uždedamos likusios bulvės,
užpilama paruoštu padažu ir kepama orkaitėje 40—45 min. Valgoma su raugintais kopūstais arba agurkais. Apkepas paruoštas!
|
|
|
|
|