Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nepavyksta prisijungt,
kolekcijos,
keliautojo kolekcija,
fuck off,
gyvenk ir leisk,
nanoferma telefone,
šiaurės pašvaistė,
marius ivaškevčius,
išvarymas,
kamuoliai,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Lietuviu skulptorius. Jo statyti paminklai zuvusiems ties Sirvintomis kariams, nepriklausomybes Rokiskyje ir zuvusiems uz nepriklausomybe Birzuose, "Egle zalciu karaliene" Palangos botanikos parke,
Moteru figuros is akmens ar kaulo, sukurtos velyvojo paleolito laikotarpiu, liudijancios derlingumo kulta,
Puosni induistu sventykla,
Kada "gime" termometras,
Kryptinga informacija apie prekiu vartojamasias savybes ir paslaugu rusis, norint padidinti ju paklausa ir realizacija,
Lubinų g., Klaipėdos m., Klaipėdos m. sav.,
Lūžų g., Klaipėdos m., Klaipėdos m. sav.,
M. Mažvydo al., Klaipėdos m., Klaipėdos m. sav.,
M. Šerniaus g., Klaipėdos m., Klaipėdos m. sav.,
Mainų g., Klaipėdos m., Klaipėdos m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 5—6 bulvės, 0,5 kg mėsos faršo, 2 riekutės pyrago, kiaušinis, svogūnas, šaukštelis riebalų, maltų pipirų, 4 džiovinti grybai, 0,5 stiklinės grietinės, šaukštas tarkuoto „Šėtos"
sūrio, šaukštas pyrago džiūvėsėlių, druskos.
Gaminimas: Bulvės nuskutamos, supjaustomos plonais griežinėliais, sudedamos į verdantį pasūdytą vandenį ir 5 min. verdamos. Mėsos faršas paruošiamas kaip maltiniams (sudedamas išmirkytas pyragas, pakepintas svogūnas, pipirai, druska,
kiaušinis). Grybai išmirkomi ir išverdami nedideliame vandens kiekyje. Išimti supjaustomi juostelėmis. Sumaišoma grietinė, paruošti grybai, ataušintas grybų nuoviras ir tarkuotas sūris. Į paruoštą indą dedama pusė apvirtų bulvių, ant jų — paruoštas faršas, ant viršaus uždedamos likusios bulvės,
užpilama paruoštu padažu ir kepama orkaitėje 40—45 min. Valgoma su raugintais kopūstais arba agurkais. Apkepas paruoštas!
|
|
|
|
|