Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
Bulvės, 10 vienetų
Morkos, 4 vienetai
Porai, 1 vienetas
Kiaušiniai, 3 vienetai
Pomidorai, 2 vienetai
Paprika, 1 vienetas
Grietinė, 1 stiklinė
Dešra, rūkyta ar kumpis, truputį
Druska, pagal skonį
Prieskoniai, Vegeta, pagal skonį

Gaminimas:
Bulves ir morkas sutarkuoti, sudėti supjaustytą porą, įmušti kiaušinius, suberti prieskonius. Viską gerai išmaišyti, sukrėsti į riebaluotą formą, išlyginti. Ant viršaus įspausti dešros arba kumpio gabaliukus, apkepti orkaitėje, apdėti pomidorų, pipirų griežinėliais, užpilti grietine ir kepti dar apie 10 min. Valgyti tik karštą..
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
8 vidutinio dydžio bulvės
4 kiaušiniai
4 v. š. grietinės
4 v. š. miltų
400 g daktariškos dešros
2 paprikos
400 g fermentinio sūrio
mėgstami bulvių prieskoniai
svogūno laiškai
 


Gaminimas:
Nuluptas bulves smulkiai sutarkuoti, įberti bulvių prieskonių ir supilti į riebalais patepta kepimo formą.
Kiaušinius išplakti su grietine bei miltais ir supilti ant bulvių.
Dešrą ir papriką supjaustyti kubeliais, sutarkuoti sūrį, sukapoti svogūnų laiškus ir supilti ant picos viršaus.
Kepti apie 50 min 180 laipsnių temperatūroje.
Skanaus!

Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai