Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Nuodemiu atleidimo rastas, kuris viduramziais buvo isduodamas popieziaus vardu uz pinigus ar nuopelnus,
Nuodingas gyvis, Kleopatros pasirinktas savizudybei,
Nuodingas voras, gyvenantis Eurazijos dykumu, pusdykumiu, stepiu zonose,
Nuodingiausias Lietuvoje augantis grybas,
Nuodu susvirkstimas serganciam nepagydoma liga, siam kankinantis ir paprasius, ar matant, kad kitos galimybes palengvinti kancias nera,
Birelių Sodų 18-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Birelių Sodų 19-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Birelių Sodų 2-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Birelių Sodų 20-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Birelių Sodų 21-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g bulvių 50 ml pieno 1 svogūnas 100 ml grietinėlės (35 % riebumo) 1 skiltelė česnako 100 g kumpio 75 g sūrio druska malti juodieji
pipirai muskatas žalumynai
Gaminimas: Nulupame bulves, išverdame pasūdytame vandenyje, nusausiname, sutriname ir sumaišome su pienu. Svogūną susmulkiname, apkepame aliejuje ir suberiame į bulvių košę. Grietinėlę sumaišome su tarkuotu česnaku, pipirais ir muskatu. Kumpį
supjaustome gabaliukais, sūrį sutarkuojame. Kepimo formą ištepame riebalais, tolygiai sudedame bulvių košę, ant viršaus uždedame kumpio, grietinėlės ir česnako mišinį, bei apibarstome tarkuotu sūriu. Kepame 200 laipsnių temperatūroje, apie 20 min. Prieš patiekadami pabarstome
žalumynais.
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir
mineralų šaltinis!
|
|
|
|
|