Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
10 šviežių bulvių
1 pakelis bulvių prieskonių
aliejaus
Padažui:
200 g varškės
0,5 stiklinės pieno
0,5 stiklinės grietinės
druska


Gaminimas:
Bulves nuskuskite, stambiai sutarkuokite ir sumaišykite su prieskoniais.
Į keptuvę su įkaitintu aliejumi supilkite tarkuotas bulves ir tolygiai jas paskirstykite. Kai plokštainio apačia apskrus, jį apverskite ir kepkite toliau.
Padažui skirtą varškę sumalkite, sumaišykite su grietine bei pienu ir pasūdykite. Padažą gerai išmaišykite ir patiekite su bulvių plokštainiu.  
Bulvių patiekalas paruoštas!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai