Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
600 g bulvių
750 g brokolių (Brokoliai)
2 svogūnai
4 šaukštai vyno acto
1 šaukštelis garstyčių
6 šaukštai sojų aliejaus
150 g lukštentų virtų krevečių
druskos
cukraus
maltų juodųjų pipirų

Gaminimas:
1. Bulves nuplaukite ir išvirkite su lupenomis (stenkitės, kad nesuvirtų). Išvirtas bulves perpilkite šaltu vandeniu, atvėsinkite ir nulupkite. Brokolius nuvalykite, nuplaukite, išdalinkite žiedynais, o stiebelius supjaustykite žiedeliais. Žiedynus ir stiebelius 5 min. virkite pasūdytame vandenyje, po to perpilkite šaltu vandeniu.
2. Svogūną nulupkite ir supjaustykite plonais griežinėliais. Ruošdami marinatą salotinėje sumaišykite actą, druską, maltus juoduosius pipirus, žiupsnelį cukraus
ir garstyčias. Lėtai supilkite augalinį aliejų. Bulves supjaustykite gabalėliais ir sumaišykite su marinatu. Suberkite brokolius, svogūnus, krevetes ir palaikykite 30 min.
Prieš patiekiant į stalą salotas galima dar pagardinti prieskoniais ir papuošti krapų šakelėmis.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2017 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai