Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:
Ingredientai: 800 g šviežių mažų bulvyčių 200 g uoginių pomidorų 1 šviežio pankolio 1 šaukšto džiovintų pankolių sėklų 8 plonų karštai rūkytos jautienos filė griežinių 3 šaukštų baltojo vyno 6 šaukštų aliejaus 40 g kieto fermentinio sūrio 1 pluoštelį bazilikų pagal skoį druskos, pipirų Gaminimas: Bulvytes kruopščiai nuplaukite, nušveiskite šepetėliu ir išvirkite pasūdytame vandenyje kartu su pankolių sėklomis. Į actą įberkite druskos, pipirų, supilkite aliejų ir gerai išmaišykite. Nusunktas bulves nulupkite, perpjaukite pusiau, užpilkite marinatu, išmaišykite ir 30 min. palaikykite. Tuo tarpu nuplautus ir nusausintus pomidorus perpjaukite į 4 dalis. Nuvalytą, nuplautą pankolį supjaustykite plonomis juostelėmis, nuskabykite bazilikų lapelius. Bulvių puseles sumaišykite su pankolių, pomidorais bei bazilikų lapeliais. Į 4 plokščias lėkštes dėkite po du mėsos griežinius. Ant jų sudėkite daržoves ir apibarstykite tarkuoto sūrio drožlėmis. Patiekdami viršų galite papuošti smulkintais pankolių lapeliais.  
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai