Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Sventuju garbinimas,
Viduriniuju amziu filosofijos kryptis, pletojusi materialistines arabu mastytojo Ibn Rusdo aristotelizmo idejas,
Upes ir jos slenio suskilimas i dvi nebesusijungiancias sakas,
Adrenalinas kitaip,
Is ivairiu ginkluotes elementu (sarvu, skydu, salmu, veliavu, ieciu ir kt.) sudarytas dekoro motyvas,
Piliakalnio g., Marijampolės m., Marijampolės sav.,
Piliečių g., Marijampolės m., Marijampolės sav.,
Plytinės g., Marijampolės m., Marijampolės sav.,
Poilsio g., Marijampolės m., Marijampolės sav.,
Pramonės g., Marijampolės m., Marijampolės sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg bulvių 100 g rūkytos kiaulienos kumpio 1 šaukštas sviesto 1 mėsos sultinio kubelis 1 svogūnas 4 marinuoti agurkas 1 šaukštas garstyčių 0,5 šaukštelio medaus 3 šaukštai
obuolių acto 5 šaukštai alyvų aliejaus druskos maltų juodųjų pipirų 100 g ridikėlių 50 g svogūnų laiškų
Gaminimas: 1. Bulves kruopščiai nuplaukite ir išvirkite neluptas (stenkitės, kad bulvės nesuvirtų). Po to vandenį nusunkite, bulves perpilkite šaltu vandeniu,
nulupkite ir atvėsinkite. 2. Kiaulienos kumpio gabalėlį smulkiai supjaustykite. Keptuvėje ištirpinkite sviestą ir apkepinkite jame kumpį. Bulves supjaustykite griežinėliais ir suberkite į keptuvę. Užpilkite karštu sultiniu. 3. Padažui. Nulupkite ir smulkiai supjaustykite svogūną.
Supjaustykite plonais apvaliais griežinėliais agurkus. Sumaišykite garstyčias, medų ir actą, lėtai maišydami supilkite aliejų. Suberkite smulkintą svogūną ir supjaustytus agurkus, marinatą pasūdykite ir įberkite pipirų (pagal skonį). Užpilkite marinatą ant bulvių, uždenkite ir palaikykite 30
min. 4. Ridikėlius nuplaukite, nusausinkite, nuvalykite ir supjaustykite plonais griežinėliais. Svogūnų laiškus nuplaukite, nusausinkite, keletą stiebelių palikite papuošti, likusius supjaustykite ir kartu su ridikėliais suberkite ant bulvių. Paruoštas salotas papuoškite svogūnų laiškais.
|
|
|
|
|