Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
500 g virtų bulvių
150 g rūkytų ungurių filė
2 vidutinio dydžio agurkai
1 saujelė šviežių krapų, įvairių salotų lapų
Padažui:
2 šaukštai baltojo vyno
30 ml alyvuogių aliejaus
50 ml vištienos sultinio
Druskos ir pipirų pagal skonį


Gaminimas:
Supjausčiau bulves, žuvį, šviežius agurkus ir krapus. Išmaišiau.
Į plakimo indelį supyliau vyną, aliejų, siltinį, prieskonius ir gerai suplakiau.
Pasigamintu padažu apšlaksčiau salotas.
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai