Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Tam tikra derybu formule; jose dalyvaujanciu saliu (politiniu partiju, kitu grupiu, valstybiu) atstovai yra laikomi lygiateisiais ir yra linke i kompromisus,
Tam tikra tvarka sugrupuotas komandu sarasas,
Tam tikra zmoniu grupe, tam tikras susiburimas, luomas, klanas kitaip (bei populiarios liet. grupes pavadinimo dalis) ,
Tam tikras antspaudas sutvirtinti dokumentams,
Tam tikras galvosukis, kai grafiniais simboliais, sutartiniais zenklais ir piesiniais uzsifruojamas koks nos zodis, posakis,
Vaisių g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Vaistariškių g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Vaistinės skg., Kauno m., Kauno m. sav.,
Vaišvydavos pl., Kauno m., Kauno m. sav.,
Vaišvydo g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 12 porcijų: 8 miltingos bulvės 0,7 l aliejaus (virti) Druska Pipirai 600 g tunų filė 2 maži svogūnėliai 3 porai 1 žaliosios citrinos sulčių ir tarkuotos žievelės 9
šaukštai alyvuogių aliejaus
Gaminimas: Bulves nuskusti, nuplauti ir supjaustyti labai plonomis riekelėmis, kurias bent pusvalandį (o galima ir visą naktį) pamirkyti šaltame vandenyje. Vandenį reikėtų vis keisti, kad bulvės prarastų krakmolą ir skrudinant taptų traškios. Išimtas iš
vandens bulves nuvarvinti, nusausinti popieriniu rankšluosčiu (gerai nusausinti labai svarbu, nes vandens perteklius kepant skatina jas greitai degti). Virti skirtą aliejų įkaitinti dideliame puode iki 180 laipsnių. Paruoštas bulves mesti į aliejų nedidelėmis porcijomis ir virti vis maišant, kad
riekelės nesukibtų, apie tris minutes, kol gražiai apskrus. Iškeptas dėti ant popierinio rankšluosčio. Tunų filė nuplauti, nusausinti, supjaustyti juostelėmis. Svogūnus nulupti, supjaustyti plonomis juostelėmis. Porus taip pat nuplauti, supjaustyti žiedeliais. Viską sumaišyti dubenyje su
citrinos sultimis, tarkuota žievele, aliejumi ir pagardinti druska, pipirais. Padažą patiekti su bulvių traškučiais. Padažą galima paruošti prieš vakarėlį (jį laikyti šaldytuve), tik citrinos sultis įmaišyti prieš patiekiant.
|
|
|
|
|