Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Vilties g., Kėdainių m., Kėdainių r. sav.,
Vyšnių skg., Kėdainių m., Kėdainių r. sav.,
Vytauto g., Kėdainių m., Kėdainių r. sav.,
Vytauto Montvilos g., Kėdainių m., Kėdainių r. sav.,
Vyturių g., Kėdainių m., Kėdainių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 4 porcijos: 600 g virtų bulvių 1 trynys 220 g miltų druska 1 baltymas 200 g džemo 1 šaukštas romo 100 g sviesto 100 g džiūvėsėlių 50 g miltinio
cukraus
Gaminimas: Su lupenomis virtas bulves nulupti ir sugrūsti. Suleisti trynį, suberti miltus, žiupsnelį druskos ir suminkyti tešlą. Iškočioti 1/2 cm storio lakštą, išpjauti 7 vidutinio dydžio skritulėlius ir aptepti jų kraštus baltymu. Džemą sumaišyti su romu. Ant
kiekvieno skritulėlio užkrėsti džemo, sulenkti pusiau ir suspausti kraštus. Puode užvirinti vandenį, įberti žiupsnelį druskos ir išvirti virtinukus. Džiūvėsėlius pakepinti su sviestu, kol gražiai pagels. Virtinukus išimti kiaurasamčiu, nuvarvinti, apvolioti džiūvėsėliuose ir
apibarstyti miltiniu cukrumi
|
|
|
|
|