Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
4 porcijos:
600 g virtų bulvių
1 trynys
220 g miltų
druska
1 baltymas
200 g džemo
1 šaukštas romo
100 g sviesto
100 g džiūvėsėlių
50 g miltinio cukraus


Gaminimas:
Su lupenomis virtas bulves nulupti ir sugrūsti.
Suleisti trynį, suberti miltus, žiupsnelį druskos ir suminkyti tešlą.
Iškočioti 1/2 cm storio lakštą, išpjauti 7 vidutinio dydžio skritulėlius ir aptepti jų kraštus baltymu.
Džemą sumaišyti su romu. Ant kiekvieno skritulėlio užkrėsti džemo, sulenkti pusiau ir suspausti kraštus.
 
Puode užvirinti vandenį, įberti žiupsnelį druskos ir išvirti virtinukus.
Džiūvėsėlius pakepinti su sviestu, kol gražiai pagels. Virtinukus išimti kiaurasamčiu, nuvarvinti, apvolioti džiūvėsėliuose ir apibarstyti miltiniu cukrumi
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai