Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
okeanija,
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kelmijos Sodų 33-ioji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 34-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 35-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 36-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 37-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 600 g jautienos išpjovos 1/8 l raudonojo vyno 1 šaukštas acto 1 lauro lapelis 1 šaukštelis pipirų grūdelių Aptepas: 50 g šoninės 1 svogūnas 1 česnako skiltelė 100 g
cukinijos 1 šaukštelis aštriųjų garstyčių 20 g džiūvėsėlių 1/2 šaukštelio druskos žiuspnelis juodųjų pipirų 2 šaukštai grietinės
Gaminimas: Užpilti mėsą vynu, actu bei pagardinti lauro lapeliu, įdėti į kepimo maišelį, išspausti orą ir padėti šaldytuvą. Šoninę
supjaustyti kubeliais. Svogūną, česnaką bei cukiniją nulupti ir supjaustyti kubeliais. Šoninę paspirginti. Suberti smulkintą svogūną, česnaką, cukiniją ir pakepinti su paspirginti šonine. Nuolat maišant, kol pasklis malonus kvapas. Paruoštą aptepą sumaišyti su garstyčiomis ir
džiūvesėliais. Mėsą išimti iš maišelio nusausinti, įtrinti druska, pipirais ir aptepti paruoštu aptepu. Kruopščiai įvynioti į foliją ir iškepti. Po kepimo likusias sultis su prieskoniais pertrinti per sietelį, paskaninti grietine ir papipiruoti.
|
|
|
|
|