Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
dvykunu,
ištrinti anketa,
honda crv,
minikraft,
vip,
vip atsisakymas,
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
okeanija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
J. Zikaro g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
J. Žemgulio g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Jaunimo g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Jazminų g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Jono Juodelio g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Burokėliai, lapkočiai, 600 gramų Taukai (kiaulių), 3 šaukštai Fermentinis sūris, tarkuotas, 4 šaukštai Sviestas, 1.5 šaukšto Džiūvėsėliai, 1.5 šaukšto Grietinė, 1.5 stiklinės Druska,
truputį
Gaminimas: Burokėlių lapkočiai išverdami pasūdytame vandenyje, išgriebiami ir perpilami šaltu vandeniu. Tada supjaustomi 1,5—2 cm ilgio gabalėliais, dedami į grietinę, prieš tai joje išmaišius tarkuotą varškės ar fermentinį sūrį. Masė sukrečiama į išteptą riebalais ir
džiūvėsėliais pabarstytą formą. Paviršius išlyginamas, apibarstomas džiūvėsėliais, apšlakstomas sviestu. Kepama orkaitėje 10—20 min., kol apkepo paviršius parusvėja.
|
|
|
|
|