Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
paulius,
whydotas,
whhdotas,
vaivorykštinė,
vaivorykstyne avis,
kitas,
trinti anketa,
dovile3,
ok-13,
zerojus,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Dezute saldumynams (daznai apskrita, su dangteliu), pagaminta is porceliano, fajanso ar brangiuju metalu,
Klaidingas zodzio atsiminimas - keliu zodziu skiemenu sujungimas i viena zodi,
Oksidai buna baziniai, rugstiniai ir .....,
Pagrindinis bulgaru patiekalas,
Kaip vadinamas procesas, kurio metu metalai, kaip pvz. Aliuminis, tycia elektrolize padengiami oksido plevele,
Bajorų Sodų 4-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Bajorų Sodų 5-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Bajorų Sodų 6-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Bajorų Sodų 7-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Bajorų Sodų 8-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 kg burokėlių 0,5 kg pupelių 300 g svogūnų 300 g morkų 1 stiklinė aliejaus 1 stiklinė kečiupo druska ir pipirai pagal skonį
Gaminimas: Burokus išvirti,
sutarkuoti. Svogūnus ir morkas patušinti. Pupeles išvirti. Viską sudėti ant burokėlių, tada supilti kečiupą ir aliejų. Sudėti visus prieskonius ir tušinti 45 minutes.
|
|
|
|
|