Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Liepų al., Kėdainių m., Kėdainių r. sav.,
Liepų takas, Kėdainių m., Kėdainių r. sav.,
Lygioji g., Kėdainių m., Kėdainių r. sav.,
M. Daukšos g., Kėdainių m., Kėdainių r. sav.,
Medelyno g., Kėdainių m., Kėdainių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 200 gramų nedidelių burokėlių, 100 gramų virtų grybų, 1 svogūnas, 0.5 šaukšto acto, 1 lauro lapelis, Cukrus pagal skonį, Druska pagal skonį, 2 šaukštai aliejaus, 2 stiklinės
vandens
Gaminimas: Burokėliai išverdami, nulupami, supjaustomi mažais kubeliais, pridedama smulkiai supjaustyto svogūno. Virti arba marinuoti grybai supjaustomi mažais kvadratėliais ir sumaišomi su burokėliais. Tas mišinys užpilamas šaltu marinatu, kuris paruošiamas taip: į puodą
įpilama vandens, įdedamas lauro lapelis ir paverdama apie 5 min. Tada įberiama cukraus, druskos, įpilama acto ir dar kartą užvirinama. Lauro lapelis išimamas, įpilama aliejaus, išmaišoma ir užpilami burokėliai su grybais. Palaikoma apie porą valandų ir, dar kartą išmaišius, sudedama į salotinę.
Puošiama grybų kepurėlėmis.
|
|
|
|
|