Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
okeanija,
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
sezonas,
kolekcijos,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Salikas is plunksnu,
Salis uzimanti 1-a vieta kavos ir cukraus gamyboje,
Salis uzimanti 1-a vieta kukuruzu, pieno, mesos, aviacijos ir informatikos pramoneje,
Salis, su kuria ribojasi Bulgarija,
Salis, su kuria ribojasi Lenkija,
Salos takas, Gargždų m., Klaipėdos r. sav.,
Saulažolių g., Gargždų m., Klaipėdos r. sav.,
Savanorių g., Gargždų m., Klaipėdos r. sav.,
Senoji g., Gargždų m., Klaipėdos r. sav.,
Senojo takas, Gargždų m., Klaipėdos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 20 g. margarino; 200 g. grybų marinuotų arba jau išvirtų; 4 didelės bulvės; 1 morka; 400g. marinuotų burokėlių; 100 ml. grietinėlės; 1 kubelis sultinio.
Gaminimas: Į
verdantį vandelį sudedame kūbeliais pjaustytas bulves ir tarkuotą morką. Įmetame kubelį sultinio. Ant margarino pakepinam grybus ir suberiam i sriubą. po 10 min. suberiam tarkuotus marinuotus burokėlius, supilam grietinėlę ir dar paverdam 5 min. Skanaus!
Receptas atsiųstas konkursui
|
|
|
|
|